SAGT OM ARDENNERTUREN

Sagt om Ardennerturen...

 

"Tack för en härlig tur med Ardennerturen! Vilken mysig utflykt det blev för hela familjen. Både barnen och vi njöt av turen i den härliga naturen. Vi fick ett så trevligt och fint bemötande. Vi vill varmt rekommendera andra familjer och sällskap att åka ifrån stan och uppleva djur, natur, varandra och komma bort från stress och storstad. Detta slår vilket biobesök som helst!"

//Jessica Larsson med familj

 

 

"Vi var en grupp med seniorer från dagverksamheten Kristallen i Skurup, som nog egentligen inte visste vilket härligt äventyr som väntade oss denna dag i juli!

Vi körde från Skurup in i skogen och kände direkt att detta kommer bli en upplevelse vi sent kommer att glömma, och så rätt vi fick! Vi fick träffa underbara Michele och hennes man Mattias, en duo som gjorde att man genast kände att detta kommer bli bra! Vagnen kördes fram och vi tog sats upp på vagnen, några av deltagarna tänkte nog inombords hur detta skulle gå till, men en liten knuff i rumpan så var alla på plats. Vi blev guidade av Michele som kunde hela landskapet på sina fem fingrar, och det hon missade fyllde några av deltagarna på med. Turen gick genom böljande landskap och i lugn takt fick vi se delar av Skåne som man inte riktigt tror finns. Innan vi avslutade turen intog vi gott kaffe och hemmabakade kanelbullar som smakade extra gott efter turen! Summan av det hela är att denna upplevelsen är något vi fortfarande pratar om och som vi gärna rekomenderar alla att göra, ett minne för livet kort sagt! "

//Dagverksamheten Kristallen i Skurup

 

 

"Luciahelgen 2013 fick 12 av Trelleborgs scoutkårs äventyrarscouter (12-14-åringar) den fantastiska möjligheten att avsluta en dags vandring i skogen med en häst- och vagntur längs skogsvägarna vid Gabelljung. Turen med Michele och hennes fina häst var mycket uppskattad bland både scouter och ledare!"

//Trelleborgs scoutkår

 

 

"Mellan hagar och ängar, träd och gårdar rullar den blåmålade vagnen fram dragen av en av världens största hästraser - ardennern. Vi sitter och myser under och på filtar allt medan det Engelskinspirerande Skånska landskapet rullar förbi. Barnen är glada och alla får en känsla av karusell åkning i magen. Lyckan är stor när barnen erbjuds att sitta bredvid kusken. Allt sker väldigt lugnt och professionellt, kompetensen är hög i verksamheten.Tack för en underbar lördag!"

// Trelleborgsfamilj

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ardennerturen i Skåne :: Michèle Olskims, 0709224026, michele@ardennerturen.se

Presentkort

 

Ge bort en naturupplevelse som passar alla åldrar!

 

Kontakta oss för köp

och bokningar »